ایثار

شهادت هنر مردان خداست

ایثار

شهادت هنر مردان خداست

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۰ تیر ۹۵، ۰۹:۵۹ - solmaz
    :(
پیوندها
افسران - سیاست ها و راهبرد های آمریکا در جنگ نرم علیه ایران اسلامی(2)

در ادامه ی لینک قبلی و سیاست ها و راهبرد های آمریکا در جنگ نرم علیه ایران اسلامی ؛ ۳-

یکی دیگر از اتاق های فکر آمریکا ، انستیتو تحقیقاتی اینتر پرایز می باشد که به عنوان اتاق فکر جمهوری خواهان عمل می کند . جورج بوش در سال ۲۰۰۷ به این موسسه آمد و در سخنرانی خود در این موسسه گفت :
اکنون ۲۰ نفر از اعضای شما عضو ارشد دولت من هستند.
اعضای برجسته اینتر پرایز در هنگامی که جمهوری خواهان در حاکمیت هستند به دررون دولت می روند و زمانی که حزب رقیب به پیروزی میرسد ، به اتافق فکراینتر پرایز باز میگردند . اتاق فکر " مطالعات واشنگتن " یکی از زیر مجموعه های اینتر پرایز است که به طور خاص روی ایران کار میکند و ترکیبی از عناصر آمریکایی و ایرانی را در خود جای داده است.
۴- :
"انستیتو سیاست خاور نزدیک واشنگتن " یکی دیگر از اتاق های فکر است که دموکرات ها یی نظیر دنیس رایس ، پاتریک کلاسون و مایکل اینزستاد در آن به طور خاص روی ایران کار میکنند . آنان نیز افرادی نظیر ولی نصر رادر کنار خود جای داده اند ؛ البته این دو همزمان عضو شورایی روابط خارجی آمریکا نیز میباشند. مایکل اینزستاد در ماه سپتامبر ۲۰۱۰ ، مقاله ای تحت عنوان " نیرو های امنیتی ایران و اپوزیسیون" درباره سپاه پاسداران منتشر کرد.
"رند" و " واشنگتن دی سی" دو اتاق فکر دیگر آمریکایی هاست که به طور خاصرروی ایران کار میکنند . این دو اتاق فکر به طور میانگین ماهانه بین ۲ تا ۵ مقاله ی مهم و یا کتابچه در باره ایران منتشر می کنند.
دراین میان ، بعضی از مراکز نظیر " بنیاد دموکراسی در ایران " که کنت تیمرمن آن را اداره میکند و "بنیاد هری تیچ" هم هستند که به طور خاص درباره ایران کار میکنند و تاثیرات مهمی در نگرش آمریکایی ها نسبت به ایران برجای می گذارند ولی اتاق فکر خوانده نمی شوند.
۵-
این مرکز وابسته به دانشگاه استنفورد و به عنوان یکی دیگر از اتاق های فکر نومحافظه کاران است که در سال ۱۹۱۹ توسط هربرت هوور رئیس جمهور وقت آمریکا تاسیس شد. از جمله پژوهش هایی که این موسسه دررابطه باایران تهیه و تدوین کرد ، تحت عنوان "دموکراسی در ایران" می باشد که از جمله پژوهش های مهم این موسسه اسست و عباس میلانی و مایکل مک فایل مدیریت آن را بر عهده دارند و در سال ۲۰۰۵ گزارش تحقیقاتی دیگری تحت عنوان " فراسوی تغییرات تدریجی ؛ یک استراتژدی جدید در قبال ایران " منتشر کرده اند.
۶- :
این نهاد در اوج جنگ سرد در سال ۱۹۵۰ به عنوان تشکیلاتی در راستای ایجاد اجماع ملی برای مقابله و به منظور آموزش و آماده سازی آمریکاییان با یه اصطلاح توسعه طلبی اتحاد جماهیر شوروی در عرصه ی سیاسی آمریکا ظاهر شد و راهبرد جنگ نرم توسط این کمیته در سال های پایانی دهه ی ۱۹۸۰طراحی شد ، ولی در این زمان ، هدف دیگر اتحاد جماهیر شوروی نبود ، بلکه ایران و جهان اسلام به عنوان خطر جدی تحت نام های بنیاد گرایی اسلام و تروریسم ، مطمع نظر قرار گرفت وبرای تقابل با آن از طریق جنگ نرم برنامه ریزی کرد .
این کمیته متشکل از برخی تعاملات بلند پایه ی سیاسی ـ امنیتی ، دانشگاهیان ومحققان موسسات پژوهشی آمریکا می باشد که به جناح محافظه کاران تعلق دارد.
افرادی همچون : جوزف لیبرمن (سناتور صهیونیست) ، جیمز ولسی ،ایلمان برمان معاون شورای روابط خارجی ، دانیل پلتکا ، مارک پالمر ، الیوت کوهن ، فرانک گافنی و دانیل پایپس از جمله اعضای آن میباشد.
ازجمله اتاق های فکر که صرفا برای برخورد با مسئله ی ایران ایجاد شده اسست ، اتاق فکر " کمیته سیاست گذاران ایران " می باشد که در سال ۲۰۰۵ با حضور مقامات دولتی سلبق آمریکا از وزارت امور خارجه ، وزارت دفاع (پنتاگون) ، کاخ سفید ، جامعه اطلاعاتی همچون CI A و DIA و همچنین نخبگان دانشگاهی تاسیس شد. ماموریت این کمیته ُ " فراخوانی برای تغییر در تهران به وسیله ی ایرانی ها به جای آمریکایی ها و تاکید بر اتخاذ راه حل سوم " بود. بر این اساس توصیه می کند که راه حل های نظامی و دیپلماتیک باید همچنان مورد توجه باشد ؛ در همان حال که نقش مرکزی را به مخالفین ایرانی داده تا تغییرات به اصطلاح دموکراتیک (!) در این کشور تسهیل شود.
این کمیته در سال ۱۳۸۴ ، بعد از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری ، گزارشی راتحت عنوان " انتخاب های سیاسی آمریکا برای ایران و مخالفین سیاسی ایرانی" در پاسخ به پیروزی احمدی نژاد در ریاست جمهوری منتشر کرد که در آن آمده است :
زمانی که ما با شکست دیپلماسی و غیر ممکن بودن ضربه ی نظامی علیه ایران هسته ای مواجه هستیم ، رئیس جمهور جورج بوش روش درستی را انتخاب کرد که باید مردم ایران را تقویت و قدرت بخشیده تا نسبت به تغییر رژیم اقدام کنند.
این گزارش به نکته ی جالبی که اساس و پایه ی جنگ نرم می باشد اشاره می کند :
آنچه که تهران را به حرکت در می آورد و موجب دشمنی و خصومت در برابر اسرائیل و آمریکا می شود ، ناشی از احساس تهدید از طرف آنها نیست ، بلکه ناشی از "ماهیت ایدئو لوژی انقلابی رژیم" می باشد !
برهمین اساس برنامه ریزی برای انجام عملیات جنگ نرم با آغاز نبرد فکری در دستور قرار می گیرد.
پ ن : برگرفته شده از#مستندات-منو_چهر_محمدی در قالب کتاب " (جنگ نرم بیست ساله و فتنه ۸۸)"
پ ن : قابل توجه سینه چاکان آمریکایی که تهمت رو به ما میزنن....
پ ن : التماس دعای فراوان.
  • یاران دولت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی